Post by privednamisump on Mar 6, 2022 22:24:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Agent Action - Spy Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Agent Action - Spy Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok arany ▞▞▞
▞▞▞ Agent Action - Spy Shooter 2022 version ▞▞▞
Ez egy szimpatikus játék. Nagyon élvezem ezt a játékot.
Nagyon jó játék és időgyilkos, de sokszor, amikor eléri a vezetési részt a játékban, borzasztóan késhet, és ezt különböző eszközökön tapasztaltam, mind IOS, mind Android esetében. Ezenkívül nem igazán lehet sokféle karaktert vásárolni, de minden negatívumot félretéve ez egy nagyon jó játék általában, és élvezem a játékot.
Jó a szórakozás szerelmeseinek... de nem lehet játszani bekapcsolt nettel. Csak a reklámok durrognak a játék közben. csak a név miatt vannak, nem úgy, ahogy kellene
Rengeteg hirdetés, de jó játék. Emlékeztet a régi Johnny Bravo Cartoon és a Tick.🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦 🥦🥦🥦
Ez egy szórakoztató játék, remek időgyilkos, és szeretem a fegyverek széles választékát.
Eltávolították a játékot, meg kell néznie egy hirdetést, hogy több terméket szerezzen? Nem bánom egy hirdetést néhány szint után, de ez túl sok!!
Milyen jó játék. Nagyon kevés hirdetés, jó grafikonok és nulla késleltetés. 👍😎💪
Mikor adsz hozzá több fegyvert és fegyvert, esetleg különböző fokozatokat, nálam van az összes fegyverem 250 ezer pénzben 1089 szakasz Most kezd unalmas lenni
Egy nagyon lezser lövöldözős játék, stílusos. Kicsit reklámsúlyos, de csak kicsik. Néhány hét után azonban a játékmenet túlságosan ismétlődővé vált
Bubble Shooter - Jogos gratis Casual kfb
Csodálatos munkát végeztetek ezen a játékon, ez szórakoztató, és az övék nem minden 5. szintű csillagos hirdetés után
A játékmenet rendben volt, amíg tartott. Nem telt túl sok idő, mire a hirdetések túlszárnyaltak, és tönkretették az egész élményt. Ez a játék a pénzszerzés megtestesítője
A játék rendben van.200 szinten vagyok, miután megvettem az összes karaktert, kivéve kettőt, ami még nem elérhető. A játék kezd unalmas lenni. Ha hozzáadna egy sztori módot ügynökönkénti karakterhez és több szinthez, az nagyszerű lenne!
túl sok átkozott hirdetés..de ettől eltekintve klassz játék. Tanács a fejlesztőnek: hagyja el a hirdetések felét. Ryan
Maga a játék rendben van, de a hirdetési arányok teljesen szörnyűek. Nem bánnám egy 30 másodperces hirdetést minden forgatókönyv után, de nagyon gyakoriak a mini részek között, minden alkalommal, amikor megnyomja a Folytatás gombot. Majd a forgatókönyv után újra. Nevetséges.
Remek játék, a grafikákon dolgozni kell, több ügynököt kinyitni, táblákat bővíteni és több fegyvert kijavítani, megoldani ezeket a nagyon apró problémákat, és az első tíz hely egyike lesz az online játéklistámon, fantasztikus és szórakoztató. Köszönjük.
A 10 másodperces játékidőt 30 másodpercnyi hirdetés egészíti ki!! Bosszantó!! A játék rendes volt. Ingyenes játékosként számítottam néhány hirdetésre. De ezek túl gyakoriak. Az egyik legrosszabb mobiljáték valaha.
Szóval annyi hirdetés, hirdetésre van szükség, de ennyi? Nem köszönöm
Öt csillagot adok, mert a játék nagyon szép, és egy dolog az, hogy kérlek készíts több levelet, és nehezítsd egy kicsit, remélem hallasz...
Jojáték
Azt hittem, hogy ez lesz az egyik olyan szemetes lag játékok, de nagyon jó. És a hirdetések jó ütemben vannak. Ez a játék alulértékelt.
Nagyon klassz, és szeretem, ahogy lassan szabadulsz
Nagyon sz@r mert mindig dob reklámot és a haveromnak a csaj mindig dob pénzt nekem pedig nem. Amúgy nem rossz.
A játék eleinte nem volt rossz, csak most már több kötelező reklám mint a játékidő. Már nem csak a jutalomért kell videót nézni, hanem a szintek teljesítése után, sőt! a pályaszakaszok után is. A másik, hogy a századik szint után is olyan mint az első szint. Minden szint egyforma. Így a játék élvezhetetlen.
Agent Action - Spy Shooter የእንቅስቃሴ xtc
Tök Jó!
Teljesen nevetséges számú hirdetés! Minden egyes szint után van egy hirdetés, függetlenül attól, hogy milyen rövid volt a szint. Ne szerezze be ezt az alkalmazást, nem számít, hogy nem éri meg az időt vagy az erőfeszítést. Törlés törlés törlés
Szeretem a játékot, de utálom, ha minden után felugró hirdetések vannak
A D játékról: a játék szép és szórakoztató, néha ismétlődő, de gud-játék. A Gaming exp-ről: A játék kezdeti szintjei egyszerűek, de bosszantó részei a hirdetések. A fejlesztő lehetőséget ad, hogy az első néhány szinten kihagyja őket, de később arra kényszeríti, hogy nézze meg a hirdetéseket. Nem ugorhatja át, bár van Kihagyás opció. Összességében: Csak akkor telepíts és játssz, ha minden 15-20 másodpercnyi játékból 30 másodperced van vesztegetni :) [ Végső ítélet: 15 PERC JÁTÉKJÁTÉK UTÁN TELEPÍTEM AZ ALKALMAZÁST, A FEJLESZTŐ PÉNZÉHŐ!!]
Ez egy jó játék volt egészen addig, amíg nagyon magasra nem jutottam a játékban (minden fegyver, az összes ilyen karakter), és valahogy az összes fejlődésem visszaállt, és most utálom ezt a játékot: szerkesszen új frissítést most minden fegyverem visszaállt kezdő szintre javítsd ki ezt probléma
Állandóan lefagy és összeomlik! 2,99-et vesztettem az eltávolításkor, és a Google nem téríti vissza az összeget.
Szórakoztató koncepció egy játékhoz...akkor minden második képernyőt kapsz hozzá. Még egy szint sem! Nem illeti meg a reklámszünetet minden szint után! Talán 2 vagy 3 ügynököt törölsz, átlépsz a következő szintre, és az átmenet során esély van arra, hogy 15-30 MÁSODPERCES HIRDETÉST KAPSZ. Ez egy klassz ötlet, amit tönkretett az ostobaság és a kapzsiság. Szívesen fizetnék a hirdetések eltávolításának lehetőségéért, de ennél a játéknál nem.
Gyönyörű játék, annyira szórakoztató és kihívásokkal teli, és addiktív imádom 😊😊
Befejezte az első szintet, majd a játék összeomlott, és többé nem nyílik meg. Még ha ki is javítják, nem éri meg letölteni.
Nagyon jó a játék ajánlom mindenkinek
Szerelmes vagyok a (GRAFIKA) P. S mindig is szerette az animációt...
Jó kis idő töltés.
Remek és nagyon élvezetes lövöldözős!! A legtöbb kinyitható elemet elég könnyen sikerült kinyitni, és nagyon élveztem a játék vezérlőit és az akciót, ajánlom minden akciójátékosnak!!
Valójában ez egy nagyon jó és szórakoztató játék. De a reklámok sok. Már megvásárolta a hirdetéseket, de még mindig meg kell néznie a hirdetéseket, hogy megkapja a termékeket. Ne légy olyan mohó!
Megnyerő. A Darn 4ginget nehéz letenni
Agent Action - Spy Shooter Aksi pzcw
Szeretem a játékot, de nem tudsz egyedül mozogni, és a jó játékosok miatt pénzt kell fizetned nekik, és nincs vége
Ez a játék jó, de nagyon unalmas, nincs új szint
Jobb lenne játszani, ha a hirdetések nem lennének hosszabbak, mint a megtisztított terület, és több időt töltesz a hirdetések nézésével, mint a játékkal.
A palyzs tarthatna tovább
Nagyon tetszik.👍
A játék szórakoztató, de több időt töltesz a reklámokkal, mint amennyit valójában játszol. Ami még rosszabb, hogy a reklámok nem minden küldetés végén, hanem a küldetés minden szakaszának végén vannak. A küldetés valószínűleg összesen 1 percet vesz igénybe, de 2 percet tölt a hirdetések nézésével.
Az OveralI játékmenet elég szórakoztató, de még soha nem láttam mobiljátékot ennyi hirdetéssel. Haver, minden 1 percben 15 másodpercet kell hirdetésekre fordítanod, ez őrültség! Ettől a játék valóban nem szórakoztató, és arra kényszeríti, hogy kapcsolja ki az internetet a telefonon, hogy ne jelenjenek meg a hirdetések.