(Android) Μάθετε ιαπωνικά - 6000 βασικές λέξεις εξαπατήστε κωδικό αύξηση χρημάτων
Mar 6, 2022 22:38:59 GMT
Post by privednamisump on Mar 6, 2022 22:38:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Μάθετε ιαπωνικά - 6000 βασικές λέξεις ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Μάθετε ιαπωνικά - 6000 βασικές λέξεις IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήστε κωδικό αύξηση χρημάτων ▞▞▞
▞▞▞ Μάθετε ιαπωνικά - 6000 βασικές λέξεις 2022 version ▞▞▞
Belajar Bahasa Jepang - 6000 Kata Penting Pendidikan dii
Δεν υπάρχουν Ιαπωνικά
Εξαιρετική εφαρμογή για Ιάπωνες μαθητές
ευχαριστούμε για τη δημιουργία αυτής της εφαρμογής! ήταν τόσο χρήσιμο και μου αρέσει sm ❣️ αν θέλετε να μάθετε ιαπωνικές φράσεις, προτείνω ypu αυτή!!!!! και πάλι η εφαρμογή fhi είναι τόσο χρήσιμη
Είναι καλό και έχει την καλύτερη λίστα λεξιλογίου που πρέπει να γνωρίζουμε εμείς ή οι μαθητές μας. Είναι πραγματικά χρήσιμο για μένα να διδάσκω τους μαθητές μου χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές ☺️
Το πιο χρήσιμο για τη μελέτη της ιαπωνικής γλώσσας.
Ξαναδιατυπώνω το αρχικό μου σχόλιο. Φαίνεται ότι το έχετε παρεξηγήσει όπως το έχετε παρεξηγήσει με παρόμοιες κριτικές. Κατανοώ την ανάγκη να κερδίζεις χρήματα και, όπως είπα, δεν υπάρχει πρόβλημα με τις διαφημίσεις που χρησιμοποιούνται σε μια δωρεάν εφαρμογή. Το πρόβλημά μου είναι ο τρόπος με τον οποίο πλημμυρίζετε την εφαρμογή με διαφημίσεις. Αναδυόμενες διαφημίσεις πλήρους οθόνης κατά την προσπάθεια χρήσης της εφαρμογής. Προσπαθώ να κάνω κλικ στην εφαρμογή και εμφανίζεται μια διαφήμιση, καταλήγω να κάνω κλικ στη διαφήμιση. Οι διαφημίσεις είναι μια χαρά. Ο τρόπος που τα χρησιμοποιείτε δεν είναι. Η απάντησή σας, αγοράστε το. Γιατί να το κάνω αυτό όταν δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω πρώτα
Οι μεγαλύτερες αντιπάθειές μου είναι: 1. Δεν υπάρχει ρύθμιση κειμένου για romanji, kana και kanji. Μου αρέσει να απενεργοποιώ το romanji και το χρειάζομαι ως επιλογή. 2. Οι κάρτες και τα κουίζ δεν έχουν kana/furigana για να βοηθήσουν στην ανάγνωση. Για ερωτήσεις, πρέπει να γράψετε ορθογραφία σε kanji, κάτι που δυσκολεύει τη μελέτη. 3. Οι λέξεις της κατηγορίας μαθήματος (υγεία, φαγητό, σπίτι, λαχανικά, φρούτα κ.λπ.) Δεν περιλαμβάνονται στις λέξεις της μελέτης και έχουν μόνο kanji για να τις διαβάσετε. Αυτές οι βασικές λέξεις πρέπει να συμπεριληφθούν ως λέξεις/κάρτες για μελέτη.
είναι μεγάλη βοήθεια για μένα να απομνημονεύσω την ιαπωνική λέξη
πολύ καλά
Εύκολη και διασκεδαστική εκμάθηση με ωραίες εικόνες.
Learn Japanese - 6000 Essential Words Образовање xwx
πολύ χρήσιμο και εξαιρετικό για αρχάριους. εύκολο να κατανοηθεί και να απομνημονευτεί.
Το λατρεύω . Είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση
Ουάου. Είναι καλό. Μετά από αυτό θα ήταν το Dictutor MULTI-EN εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα από αυτό που υπάρχει εδώ. Αλλά για κινητό; Δεν βελτιώνεται.
ανοησία εφαρμογή
Το μόνο μου πρόβλημα με αυτήν την εφαρμογή είναι ο ήχος
Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν για να βελτιώσω το λεξιλόγιό μου, βασικά ένα λεξικό με ήχο και εικόνες. Ένα πραγματικά υπέροχο βοήθημα για τη μελέτη, όταν αισθάνομαι ότι δεν έχω κίνητρο να μάθω ακόμη και μια παθητική κύλιση μου θυμίζει ότι έχω ακόμα πολλά να μάθω και είναι όλα στη διάθεσή μου με αυτήν την εφαρμογή.
Πλήρωσα για να αφαιρέσω διαφημίσεις τον Ιούνιο τώρα βλέπω ξανά διαφημίσεις τι συμβαίνει;
Οι εφαρμογές εκμάθησης Ιαπωνικών PORO είναι όλες υπέροχες!
Είναι πολύ χρήσιμο και εύκολο στις αναμνήσεις! Ευχαριστώ !!!
Η σουίτα ιαπωνικών λέξεων Poro λειτουργεί για μένα.
Παρακαλώ κατεβάστε, αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή προς Θεού τη δόξα. Σκεφτείτε τον εαυτό σας ως μωρό και εξασκηθείτε σαν μαμά και μπαμπάς με ένα παιδί. Το προτείνω επίσης με το βιβλίο Genki, θα δείτε τόση βελτίωση. Συνέχισε να μιλάς! Και γράφοντας! Μάθετε το Kana σας συμπεριλαμβανομένου του Kanji! Οι διαφημίσεις μπορούν να απενεργοποιηθούν με μια μικρή χρέωση 4,99. Δεν με υποστηρίζει αυτή η εφαρμογή ή οι δημιουργοί της. Είμαι απλώς ένας συνάδελφος χρήστης της Google που θεώρησε ότι αυτή η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη. Απλά θέλω να ξεκαθαρίσω κάθε σύγχυση.
Καλός....
Δεν μπορώ να διαβάσω τη λέξη nihongo
Η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη για τη μελέτη της Ιαπωνίας. Ωστόσο, η λήψη των ήχων ενός θέματος φαίνεται να είναι αρκετά αργή. Χρησιμοποιώ wifi και με εκνευρίζει. Θα ήταν μεγάλη χαρά αν μπορείτε να το βελτιώσετε/διορθώσετε αυτό. Thanx :)
Ουάου, ευχαριστώ παιδιά για τη νέα ενημέρωση! Τόσα πολλά νέα λεξιλόγια! Μου αρέσει πάρα πολύ.
Μου αρέσει πολύ αυτή η εφαρμογή. Με βοηθάει πολύ στη μελέτη της ιαπωνικής γλώσσας
Μόλις άρχισε να χρησιμοποιεί αυτήν την εφαρμογή. Πολύ καλό ειδικά για μια δωρεάν εφαρμογή. Οι μικρές εικόνες βοηθούν επίσης. Πάντα προσπαθώ να μάθω γλώσσες όπως θα έκανε ένα παιδί, οπότε οι φωτογραφίες είναι ο τρόπος που ακολουθούν.
φοβερό μπορώ να μάθω ιαπωνική γλώσσα και να τη θυμάμαι
Ήταν μια ωραία εφαρμογή για τη μελέτη της Ιαπωνίας.
Χαριτωμένο και γενικά πολύ χρήσιμο επίσης
εξαιρετική εφαρμογή για το λεξιλόγιο της Ιαπωνίας
Η καλύτερη εφαρμογή γραφής ξένων γλωσσών.
Η εφαρμογή θα μπορούσε να είναι υπέροχη, υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις πλήρους οθόνης κατά την αξιολόγηση της εφαρμογής. Είμαι χρήστης premium εφαρμογών και συνήθως αγοράζω εφαρμογές. Αλλά αυτό είναι τόσο ενοχλητικό που δεν θέλω. Είτε δημιουργήστε μια έκδοση premium είτε χρησιμοποιήστε μια λογική, λογική πολιτική διαφημίσεων.
Learn Japanese - 6000 Essential Words Education thi
Για τους επικριτές που διαμαρτύρονται για τα υπερβολικά πρόσθετα. Η εφαρμογή δεν είναι μια εφαρμογή ενός εκατομμυρίου λήψεων που μπορεί να προσελκύσει διαφημιστές με υψηλό κόστος και έχετε την επιλογή να αγοράσετε την εφαρμογή εάν χρειάζεστε μόνο για 5 δολάρια, όπου τα ινστιτούτα λαμβάνουν εκθετικά μεγαλύτερο ποσό χρήματα ακόμη και για n5. Σταμάτα λοιπόν να παραπονιέσαι και να επικρίνεις τα πάντα
Είναι πραγματικά δουλειά. Το αγαπώ . Σε ευχαριστώ
Έμαθα πολύ λεξιλόγιο από αυτήν την εφαρμογή.Ευχαριστώ
Αρκετά καλά. Δεν είναι περίπλοκο εύκολο στη χρήση και πολύ χρήσιμο για τον τρόπο που μαθαίνω
Είναι ωραίο
Death Coming Estratégia isoo
Εξαιρετική εφαρμογή για να αυξήσετε το λεξιλόγιό σας. Απλό στη χρήση. Λατρεύω τις κάρτες flash!
Ελπίζω να έχει μια λειτουργία εκτός σύνδεσης στο μέλλον. Μου αρέσει πολύ αυτή η εφαρμογή. Με βοηθά στη μελέτη μου στο Nihongo.
Με βοήθησε να δω anime χωρίς eng sub, ευχαριστώ που μαθαίνεις ιαπωνική εφαρμογή
Είναι μια υπέροχη εφαρμογή.. δίνω 5 αστέρια απλά κρατήστε την δωρεάν😊
Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να πληρώσετε την έκδοση pro. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται ακόμη και όταν δεν κάνετε τίποτα.
ありがとう
Καλός. Βρήκα και δοκίμασα πολλές εφαρμογές μελέτης. Αλλά φαίνεται ότι δεν λειτουργεί. Αυτή η εφαρμογή, έχει εικόνα με κάθε λέξη.Έτσι μπορώ εύκολα να θυμηθώ νέα λέξη. Όμως μέχρι τώρα υπάρχει ένα θέμα. Μερικές φορές, η κάρτα flash κάνει την εφαρμογή συντριβής. Ελπίζω η ομάδα ανάπτυξης να το διορθώσει σύντομα. Παρεμπιπτόντως, μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η εφαρμογή. Ευχαριστώ πολύ
Αρκετά καλά! Οι διαφημίσεις εμφανίζονται στη μέση της μελέτης.
Καλή και απλή εφαρμογή για αρχάριους